var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-31736851-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); >
Miniatuur kever
Miniaturen
voor U
Sieradenfotografie:

Als Sieradenfotograaf ben ik gespecialiseerd in vastleggen van uw sieraden op hun eigen wijze, maar wel met een commerciŽle basis. Dat geldt ook voor packshots, want niet ieder camerstandpunt brengt uw sieraad tot leven!

En dat is natuurlijk wel de bedoeling, want een sieraad kopen doe je met gevoel, met emotie. Je hecht er waarde aan, je voelt je mooier wanneer je het om hebt en het voegt toe aan je identiteit en waar je voor staat.

Bent u geïnteresseerd in het laten fotograferen van uw sieraden door mij, dan maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierbij laat u uw sieraden zien (of foto's) en maakt u uw wensen kenbaar qua presentatie.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog niet helemaal weet in welke stijll u uw sieraden wilt presenteren. Dan houden we een korte brainstorm sessie waarin aandacht wordt besteed aan de look en feel van het sieraad, waar de fotografie voor bedoeld is (bijvoorbeeld een webshop) en wat uw doelgroep is.

Op basis van ons gesprek ontvangt u van mij een offerte op maat en kunnen we samen aan de slag om prachtige productfoto's te maken van uw sieraden.

Wilt u weten wat mijn tarieven zijn?
klik dan hier.

HomePortfolioOver ParueVoor UTarievenContact